28 May 2010

Bye schoolTop image: trying to laser cut some Korpusillustrations, the result varies a lot depending on which wood I used.
Middle image: The composed animal project, exhibited in a gallery in Malmö.
Bottom image: My desk at school

3 comments:

 1. Du måste ju lätt ha den snyggaste bänken! Jag är så avundsjuk på ditt sommarlov förresten, har min sista tenta på fredag men har tagit mentalt ledigt... Vore kul att träffas snart! snart fpr vi ha sommarlovs-häng!

  ReplyDelete
 2. verkligen inte snällt att du får lov och jag sitter här i den regniga lilla staden växjö =( min sista skolsak är även oxå på fredag sen planerar jag å sova i en vecka.
  Like like bilden under detta inlägget föresten, känns väldigt Du liksom =) har du föressten koll på att det är nån form av inbördeskrig i Thiland nu... inte för att jag vill skrämma dig från att åka
  ses å höres snart =D puss och kram

  ReplyDelete
 3. Hehe, jo jag och Robero är fullt medvetna om kriget - men det är lugna puckar! Vi ska inte hänga något i Bangkok och nere vid Krabi sker det inte något. Fast Angus, detta är min första längre resa efter Indien - det FÅR inte ske något! Det vore skittaskigt! Fatta att jag skulle bli ännu räddare för att resa. Uli pallar ej vara rädd mera. Jag ska bli stark som Robin (Batmans sidekick..jag kan aldrig bli så cool som Batman)
  Mina: Tack.. jag vill faktiskt tro att min bänk är snyggast :)

  ReplyDelete