29 July 2009

Hur dum är jag?

Funderar du någonsin på om du är dum? Nu när jag inte har studerat på ett tag så slår den tanken mig ibland. Är jag småtrög? Jag önskar så klart att jag har fel, och om jag tittar på mina betyg från gymnasiet så säger ju inte heller de att jag är knäpp. Fast jag blir så sällan utmanad nu för tiden att min hjärna förmodligen åkt iväg på semester och lämnat en liten förvirrad kropp bakom sig.
Men ingen väntar sig något stort av mig. Så jag gör inget stort ifrån mig.
Köper potatismjöl och drar upp gamla virkade ulltrådar. Kanske jag har blivit bekväm på fel sätt. Något gör jag fel. Tror jag. Jag imponerar inte på mig själv längre. Det är rätt besvikande. På det sättet är jag dum.

3 comments:

 1. jag tror bara du e lite nervös inför skolan :)

  du är inte dum, babe, tvärtom! jag som tycker att du har stenkoll på allt.

  men du får se på hjärnan som ett litet sammhälle. ibland åker vissa bort på semester. nu är det sommar och allt fler är borta. men det finns fortfarande många som inte åker nånstans och de som åkt bort för tillfället måste ändå tillslut komma tillbaks och börja jobba igen.
  annars blir dom uteliggare i nått annat land.. och det är ju inte bra.. då dör dom ju...

  det hade ju faktiskt hänt mig om inte DU, med din briljanta hjärna sagt till mig att scanna in mitt pass senast jag var iväg.

  nåja, nu ska jag gå hem. cool bild förresten! puss

  ReplyDelete
 2. Nemmen Uli Uli! SATAN I GATAN!

  ReplyDelete
 3. angel' mio amour!!! fiiiina bilden. om du kanner dig dum kan du komma o hjalpa mig att slava pa freevolo..dar javlar maste man ha huvudet pa skafft ;)!

  ReplyDelete