04 February 2009

Baka büllar Jag och Robert hade provat att fixa en bild ihop med mjöl som blåses ut för ett tag sen, men det blev inget av det. Så jag provade åter igen, denna gången med Mark (Ground Lakemountain) och Patrik utan tröjor. Och visst, det är kanske lite homoerotiskt. Sådär i solnedgången.  Vad är det som utspelar sig på bilden...egentligen? 
Äeei. Vem vet.

 Kylan är BITANDE kall nu. Man får ont av att gå ute. Om knappt en timme ska vi dra iväg till en annan del av lofoten och spana norrsken. Bäst att det skiner och dansar som FAN nu, så att vi inte står där ute i våra termobyxor från förskolan och snurrar på tummarna. Torkar varandras snor och tappar vantarna i snön.

6 comments:

 1. Det här gillade jag Uli! Härlig stämning och utsnittet på Mark-tittar-bra bilden är super! Homo:Ja! Bra:Ja! Kul:Jaa! Bagerikänsla: Nej!

  Här snöar det..

  ReplyDelete
 2. Stiliga killar i mjöl i en ganska varm femenin miljö, kan ju inte gå fel!
  Hade inte bängat norrsken och galonbyxor, istället e de jobb och plugg =( Du får ta med hem lite norrsken till mig!
  Vi saknar dig redan ha de super i norr kramis!

  ReplyDelete
 3. Hm...
  Dette er på nivå med det kjedeligste på pinsamtystnad.blogg.no.
  Ikke bare fordi jeg har sett de to avbildede eksponere seg ved uttalige anledninger på den nevnte nettside, men også fordi det er visuelt mangefullt og i stor grad innholdsløst.
  Det hadde vært spennende å se en løsrivelse fra uttryksformen som regjerer på Lfhs for tiden, dette skjelver av isolasjon.
  Insha'Allah

  ReplyDelete
 4. tjoho! ja dessa blev ju snäppet coolare än våra bilder! haha
  bra jobbat!

  ReplyDelete
 5. Fredrik: Bagerikänsla = jo jo

  Ang: Hade varit smaskens att ha dig med under norrskenet, tror du hade gillat det... heh, kanske blivit lite rastlös bara :) Saknar er också! Hälsa Minus och Niggern.

  Stian: Kanske homoerotik inte är för dig? Men jag förstår vad du menar. Fast det bara blev att jag satt med de här två pojkarna en förmiddag och inte hade något att göra.

  Robert: Jo kanske, men jag börjar önska att det skulle vart en brud med istället ändå!

  ReplyDelete
 6. Olika år olika stilar? Hur mycket ska man själv försöka styra och till hur stor del ska man vara ett med livet?

  Intellektet får många att känna sig som lite mer än bara människa, men egentligen är det så pinsamt begränsat att enbart det hindrar ens potentiella utveckling...

  ReplyDelete