28 October 2008

Röka lite pipa

Sista temalagda självporträttet innan Indien? Det har nog mest att göra med att jag inte sett röken av Stians senaste 3 självporträtt... och Stian om du läser detta: Wäre are thäy??
 Jaja. Jag ska vara tålmodig och vänta. Han påstår ju att han tagit dom. Lika som jag påstår att alla gillar min humor.
 Temat denna gången var; Hash, fan va gott det är och kommer från Sagan om Saftkalaset klippet som är något utav det bästa som finns på youtube och blev en lite kultgrej på folkhögskolan. Eller så kanske inbillade jag mig att det blev det och egentligen var det bara jag som satt själv framför datorn och skrattade åt Om man värmer saft, då smakar det glögg ju!
 Jag röker inte vanligtvis så detta var första gången i mitt liv som jag satt i gräset och rökte en hel pipa. Äckligt var det. Och smaken höll i sig. Wää.

3 comments:

 1. pimps comes disguised as homewivesOctober 28, 2008 at 4:29 PM

  Imponerad att du klarade en hel pipa, you go girl!

  Vet inte vilken film jag diggar mest, avdeckad (bakis?) Mina eller fobännad isbjörn.. Men börjar du röka pipa på heltid, skaffar basker och dryg attityd lär du kunna sälja det som fancypans-installation till artsy människor från Ryssland. Pensionathemmet säkrat!

  ReplyDelete
 2. hur fick du tag i tobaken, bommade du en cig?

  ReplyDelete
 3. Ah... en väldigt stilig kille gav mig en cigg på svartklubben utan att jag ens bad honom om det. Så den rökte jag någon dag senare.

  Och inlägg nr 1... vilket jag antar är Anders, tack för de fina orden. Jag ska skaffa basker och dryg attityd så fort jag bara kan :)

  ReplyDelete